0467 06 27 07 info@psidok.be

Over mij

 

Hello! I’m Radia

Gelicentieerd psycholoog
De cliënten worden warm en met sereniteit ontvangen. Mensen kunnen weer tot rust komen,  en ik probeer de rust te zijn in de chaos die er kan heersen.
Ik werk op maat van cliënten en hun hulpvraag. Elke persoon is anders en uniek, waardoor er telkens samen met de cliënt wordt gezocht naar een passende begeleiding.
Cliënten leren inzicht te krijgen in hun gedrag, gevoelens en gedachten. Ik kijk samen met de cliënt naar wie ze zijn, wat ze willen bereiken en waarom het belangrijk is voor hen.
Er wordt resultaatgericht gewerkt naar een duidelijk doel, zodat Cliënten het heft terug in eigen handen kunnen nemen. Hun krachten worden versterkt en hun triggers worden verduidelijkt en aangepakt.
Waar nodig wordt er ook multidisciplinair gewerkt.

Mijn visie

Als psychologe vertrek ik vanuit het idee dat elk individu een deel is van een bepaald systeem (familie, vrienden, collega’s, …). In het leven kunnen verschillende gebeurtenissen plaatsvinden, die een individu of een systeem uit balans kunnen brengen en zelfs doen vastlopen. Jong en oud zijn welkom.

 

We starten met een eerste verkennend gesprek waarin de moeilijkheden en klachten verder worden verkend. Samen gaan we nagaan hoe een persoon of een systeem optimaal kan worden verder geholpen. Er wordt tijd gemaakt om naar het verhaal van elke individu te luisteren en de bezorgdheden dat die heeft.

 

De sessies eerstelijnspsychologie zijn beperkt tot 8 per jaar voor volwassenen en 10 per jaar voor kinderen. Deze begeleidingen zijn kortdurend en oplossingsgericht.

 

Binnen de systeemtherapie wordt er een ruimere context verkend. Daarin geloven we dat een individu een systeem beïnvloedt en op zijn beurt ook wordt beïnvloed door het systeem. Het helder maken van deze invloed en de betekenis ervan, kan mogelijkheden bieden tot verandering.

 

We geloven dat als we licht brengen op iemands pad, mensen hun weg kunnen terugvinden naar een gebalanceerd leven.

Mijn opleidingen

  • Relatie-, Gezin- en systeempsychotherapie – Thomas More & IPRR [in opleiding]
  • Master in de klinische en gezondsheidspsychologie – KU LEUVEN
  • Bachelor toegepaste psychologie: school- en pedagogische psychologie – Lessius Antwerpen (Nu: Thomas More)

Talenkennis

  • Nederlands
  • Engels
  • Riffijns – Berbers
  • Marokkaans Arabisch

“I will love the light for it shows me the way, yet I will endure the darkness for it shows me the stars.” – Og Mandino 

 

 “…het kan zijn dat jullie afkeer van iets hebben, terwijl het goed is voor jullie. En het kan zijn dat jullie van iets houden, terwijl het slecht is voor jullie. En Allah weet, terwijl jullie niet weten.” – De Koran 2:216

 

Contacteer ons

Gebruik  onderstaand contactformulier voor algemene vragen.

Voor afspraken, administratie en stages zie onderstaande:

 Afspraken@psidok.be
 Administratie@psidok.be
 Stage@psidok.be

0467 06 27 07

Lanteernhofstraat 13, 2140 Borgerhout

info@psidok.be